Samen afscheid nemen

Als een dierbare overlijdt, komt er veel tegelijkertijd op je af. Als je bent overvallen door het overlijden, verkeer je vaak in een staat van ongeloof of zelfs shock. Heb je langere tijd hebt gewaakt, speelt vermoeidheid een rol in het nemen van beslissingen. In korte tijd een uitvaart organiseren die recht doet aan de overledene kan dan een uitdaging zijn. Een uitvaartondernemer die je stap voor stap meeneemt en volledig ontzorgt, is dan meer dan welkom. 

Het team van Uitvaartzorg Op Maat laat je niet zwemmen, maar neemt je per dag en stap voor stap mee in het proces van afscheid nemen. 

Alvast kennis maken? Plan een vrijblijvende kennismaking. 

Een afscheid wat past 

Eenvoud is de ultieme vorm van perfectie zei Leonardo da Vinci ooit. Dat geldt ook voor een uitvaart. Met alle mogelijkheden die er zijn, kan het goed zijn om terug te keren naar de basis. Om samen te kijken wat recht doet aan de overledene en in overleg te komen bij een afscheid wat past. In een kleine setting afscheid nemen kan zo waardevol en intiem zijn. 

Belangrijk vinden wij dat alle betrokkenen aan bod komen. Je hoeft daarvoor niet te kiezen voor de geijkte opties. Alles is mogelijk in overleg. Samen bekijken we wat fijn voelt en past binnen je budget. 

“Wij vertellen de verhalen over jou en blijven ze vertellen. Omdat jij bij ons hoort en wij bij jou”

Mariëtte van der Schoor 

© Uitvaartzorg op maat
Webdesign: OK-Design