Ontmoet ons team

Samenwerken maakt sterker, nog meer expertise en mogelijkheid te leren van elkaar. Uitvaartzorg Op Maat beschikt over een klein, maar deskundig team. Naast Mariëtte en Jeroen, zal Marjan incidenteel een uitvaart begeleiden. Daarnaast kunt je onze assistenten Femke, Sylvia en Arjen tegenkomen.

arjen

Arjen de Kruijf

Mijn naam is Arjen de Kruijf. Ik ben 44 jaar en woon in het mooie Dorpje Hagestein. Ik ben getrouwd en heb een prachtige lieve zoon van 13.

Ik kwam in aanraking met dit mooie vak doordat ik een zieke oom had die ik acht weken heb mogen verzorgen en die ik vervolgens een mooi afscheid kon geven, geheel in zijn stijl.

Mariëtte leerde ik kennen in de tijd dat mijn oom in het Hospice verbleef, en mijn tante had de wens om alles goed te regelen in die periode. Dat hebben wij ook gedaan in samenwerking met Mariëtte. In die tijd heb ik veel geleerd. Dat komt ook omdat de uitvaartbranche mij altijd getrokken heeft de afgelopen jaren. Want wat is er “mooier” dan een geliefd familielid een afscheid geheel op maat te geven. En dit doet Mariëtte, we ontmoetten elkaar denk ik op het juiste moment , vele gesprekken volgden en na de uitvaart zijn we nog beter in contact gekomen totdat de vraag van haar kwam of ik assistent wilde worden bij Uitvaartzorg op Maat.

En ja, natuurlijk, iets waar je je gevoel en passie in stopt is toch geweldig. Er is niks mooier dan dat de familie een mooie herinnering over houdt na een afscheid, waar het verdriet een plek moet krijgen , maar waar ze wel terug kunnen blikken op een uitvaart die geheel op maat gerealiseerd wordt en waar warmte, liefde en mooie woorden samen kwamen.

Ik hoop op een mooie lange samenwerking met Mariëtte .

© Uitvaartzorg op maat
Webdesign: OK-Design