Ontmoet ons team

Samenwerken maakt sterker, nog meer expertise en mogelijkheid te leren van elkaar. Uitvaartzorg Op Maat beschikt over een klein, maar deskundig team. Naast Mariëtte en Jeroen, zal Marjan incidenteel een uitvaart begeleiden. Daarnaast kunt je onze assistenten Femke, Sylvia en Arjen tegenkomen.

Femke-van-Midden-uitsnede

Femke

Mijn naam is Femke van Midden, getrouwd en moeder van twee jongens. In 2012 volgde ik de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander in Zwolle. Daar ontmoette ik Mariëtte. Ruim 5 jaar hebben we hierna samen bij dezelfde uitvaartonderneming in Utrecht gewerkt. Voor mij werd het werk als uitvaartleider steeds lastiger te combineren met een jong gezin en dus besloot ik het roer om te gooien.

Omdat ik van origine beeldend therapeut ben en ik altijd groot voorstander ben geweest van goede begeleiding van kinderen rondom een afscheid, ben ik deze twee werelden gaan combineren: rouw- en verliesbegeleiding en beeldende therapie voor kinderen.

Toch ben ik met één been in de uitvaart blijven staan en assisteer ik zo nu en dan bij een kleine uitvaartonderneming bij mij in het dorp. Daar mag ik vanaf nu ‘Uitvaartzorg op maat’ aan toevoegen en dat vind ik ontzettend leuk! Mariëtte en ik hebben door onze gezamenlijke werkervaring in het Utrechtse en onze jarenlange vriendschap aan een half woord genoeg. Dat maakt dat wij samen kunnen bieden wat families die met rouw en verlies te maken hebben nodig hebben: uitvaartzorg op maat.
Met liefde sta ik naast Mariëtte om met elkaar een mooi afscheid te verzorgen.

© Uitvaartzorg op maat
Webdesign: OK-Design