Ontmoet ons team

Samenwerken maakt sterker, nog meer expertise en mogelijkheid te leren van elkaar. Uitvaartzorg Op Maat beschikt over een klein, maar deskundig team. Naast Mariëtte en Jeroen, zal Marjan incidenteel een uitvaart begeleiden. Daarnaast kunt je onze assistenten Femke, Sylvia en Arjen tegenkomen.

Jeroen-van-Riet-uitsnede

Jeroen van Riet

Mijn naam is Jeroen van Riet, opgegroeid in Eindhoven en medio 2005 naar Utrecht verhuisd waar ik in 2010 de overstap maakte naar het uitvaart vak. Na 5,5 jaar gewerkt te hebben bij een grote landelijke speler werk ik sinds 2016 als freelancer in de provincies Utrecht, Noord/Zuid Holland en Gelderland. In 2021 ben ik van Utrecht naar Culemborg verhuisd waar ik met veel plezier woon.

Handvatten geven aan dat wat te groot kan zijn om in één keer vast te pakken. Alle facetten van het geleefde leven bundelen in een blijvende herinnering voor jou als nabestaande. Dat is mijn doel. Herinneringen kracht bij zetten (en creëren voor de toekomst) zodat jij een eerste stap kunt zetten in het rouwproces. Daar doe ik elke dag weer mijn uiterste best voor. Mijn werkstijl is duidelijk, eerlijk, open en ontwapenend. Door de combinatie van ervaring bij een grote organisatie en de flexibiliteit en creativiteit van een kleine ondernemer, ben ik in staat om zowel een kleine- als omvangrijke uitvaart op de meest intieme manier vorm te geven en te verzorgen. Vanuit levens-, opleidings- en werkervaring in het omgaan en werken met rouw ben ik, met ruim 10 jaar werkervaring als uitvaartverzorger een veilig baken in een periode van onrust, emoties en stress.

 

© Uitvaartzorg op maat
Webdesign: OK-Design