Ontmoet ons team

Samenwerken maakt sterker, nog meer expertise en mogelijkheid te leren van elkaar. Uitvaartzorg Op Maat beschikt over een klein, maar deskundig team. Naast Mariëtte en Jeroen, zal Marjan incidenteel een uitvaart begeleiden. Daarnaast kunt je onze assistenten Femke, Sylvia en Arjen tegenkomen.

Mariette-van-der-Schoor-uitsnede

Mariëtte van der Schoor

Mijn naam is Mariëtte van der Schoor. Ik ben getrouwd met Rik en samen wonen we in Nieuwerbrug aan den Rijn. In 2012 maakte ik de overstap en besloot de opleiding te gaan doen tot uitvaartleider bij Meander uitvaartopleidingen. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. In 2013 kreeg ik de kans mijn ervaring uit te breiden en kwam ik in dienst bij Barbara Uitvaartverzorging in Utrecht waar ik 8 jaar met ontzettend veel plezier heb gewerkt. Toen Marjan van Wiggen mij vroeg of ik haar bedrijf over wilde nemen heb ik daar dan ook een nachtje (en wat meer) over moeten slapen. Maar ja, als het niet probeert... Dus vanaf oktober 2021 ben ik de trotse eigenaar van Uitvaartzorg op Maat.

Samen met Marjan, Jeroen, Femke en tal van goede leveranciers (uitvaartbegeleider ben je nooit alleen) verzorgen we, samen met de familie, uitvaarten die passen. Uitvaarten die passen bij de overledene, uitvaarten die passen bij de nabestaanden.
De zin die ik het meest hoor na een overlijden is: "We weten niet waar we moeten beginnen." Mijn antwoord is altijd: "Maar ik gelukkig wel en wij gaan dit samen doen."

24 uur per dag persoonlijk bereikbaar
Neem voor meer informatie contact met ons op.
© Uitvaartzorg op maat
Webdesign: OK-Design