Ontmoet ons team

Samenwerken maakt sterker, nog meer expertise en mogelijkheid te leren van elkaar. Uitvaartzorg Op Maat beschikt over een klein, maar deskundig team. Naast Mariëtte en Jeroen, zal Marjan incidenteel een uitvaart begeleiden. Daarnaast kunt je onze assistenten Femke, Sylvia en Arjen tegenkomen.

Marjan-van-Wiggen-uitsnede

Marjan van Wiggen

Uitvaarten begeleiden, ik vind het ’t mooiste vak dat bestaat. Het is misschien vreemd om te zeggen, maar ik word blij van een goede uitvaart.

Zomaar wat gedachten en gebeurtenissen die mij dagelijks inspiratie geven om uitvaartgebeleider te zijn:

Ik word blij als ik zie dat mensen afscheid hebben genomen op de manier die bij ze past.

Ik word blij als een nabestaande, vlak voor de uitvaart, tegen me zegt: ‘ Marjan, ik heb er zo’n zin in. We hebben er alles aan gedaan, laat het nu maar gebeuren. ‘ Het is toch prachtig als ze dat kunnen zeggen op zo’n verdrietig moment.

Ik ben blij dat we samenwerken met zo’n goede drukker. Elke keer lukt het weer om een kaart te maken die bij de familie past en vaak wordt de kaart nog mooier dan ze zelf in gedachten hadden.

Ik schrik als een familie zegt dat het (klein) kind niet meegaat. Ik word blij als daar het contact over kan gaan, dat het kind tòch meegaat en met z’n emmertje met zand bij het graf van opa staat.

Ik word blij als mensen terugkijken op wat ik altijd zeg: ‘Als je mensen de tijd geeft, ontstaan er mooie dingen”. Achteraf is hun reactie altijd: ‘Nu begrijp ik wat je bedoelt!’.

Ik word blij als mensen veel dingen zelf hebben gedaan. Ze vertellen me naderhand dat ze het fijn vinden dat ik veel heb aangeboden, vooral die dingen waar ze zelf niet aan gedacht hebben.

Ik word blij van het leven en als het geleefde leven- en zichtbaar is in het afscheid.

Ik ben er trots op dat ik dit uitvaartbedrijf heb opgezet en blij dat mijn lieve collega Mariëtte van der Schoor met een uitvaarthart dit heeft voorgezet.

© Uitvaartzorg op maat
Webdesign: OK-Design